26 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 19:25

Συμφωνία ΠΑΟΚ με τον Στοχ

«Ένας παλιός φίλος είναι καλύτερος από δύο παλιούς» ανέφερε σε ανάρτηση του ο Γιώργος Σαββίδης και το μυαλό των περισσότερων πήγε στην περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ. Οι φήμες για την επιστροφή του σλοβάκου εξτρέμ άλλωστε έχουν φουντώσει εδώ και λίγες μέρες, με τον προπονητή της ομάδας του να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι Στοχ έρχεται Θεσσαλονίκη ξανά.

Στο προηγούμενο πέρασμα του είχε δείξει δείγματα της τεράστιας ποδοσφαιρικής του αξίας, όμως η κακή του νοοτροπία είχε επηρεάσει κάπως αρνητικά τις εντυπώσεις για το αποτύπωμα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Έκτοτε έκανε κάποιες μέτριες χρονιές στην Αλ Αΐν, πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τη Φενέρμπαχτσε για να βρει το λιμάνι του στη Σλάβια Πράγας τα τελευταία δύο χρόνια, κάνοντας μάλιστα εκπληκτική σεζόν πέρσι. 

Λέγεται ότι η γέννηση του παιδιού του τον έχει κάνει να σοβαρευτεί και να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, αφήνοντας τις βραδινές εξορμήσεις και τα... αποστάγματα στην άκρη. Αν είναι όντως έτσι, τότε στο ενδεχόμενο της ομαλής ενσωμάτωσης του στο γκρουπ του Λουτσέσκου, ο Δικέφαλος ενισχύεται σημαντικά στα άκρα της επίθεσης τόσο σε επίπεδο προσωπικότητας, όσο και χαρακτηριστικών. 

Ποδοσφαιρικά είναι σε πολύ καλή ηλικία, ενώ και σαν προσωπικότητα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά που θα φανούν χρήσιμα σε ένα σύνολο που θα παλέψει να μπει στους ομίλους του Champions League σε πρώτη φάση. 

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ενώ στα περισσότερα μέσα της Ελλάδας και της Σλοβακίας γίνεται λόγος για συμφωνία, από τον επίσημο ΠΑΟΚ κρατούνται χαμηλά οι τόνοι, κάτι που είναι λογικό αν αναλογιστούμε πόσες φορές ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα, ο οποίος ακόμη δεν έχει εμφανιστεί από τα μέρη μας. 

Άρα λοιπόν οι φαν του Μίροσλαβ Στοχ θα έχουν κάθε λόγο να χαρούν για την επιστροφή του «Μίνο» όταν δουν τον ποδοσφαιριστή να πατάει Θεσσαλονίκη. 

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]