16 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 18:24

Άρης: Ανακοίνωσε Ντουάρτε, συμφώνησε με Ιντέγε

Έντονο ενδιαφέρον σε μεταγραφικό επίπεδο είχε η σημερινή μέρα για τους φίλους του Άρη. Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Λερίν Ντουάρτε, τον ενθουσιασμό απογείωσε η προφορική συμφωνία των κιτρινόμαυρων με τον Ιντέγε Μπράουν.

Το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών, υπέγαψε σήμερα ο Λερίν Ντουάρτε. Ο ολλανδός χαφ βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης και αφού ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της μετακίνησης του, πραγματοποίησε και την πρώτη του φωτογράφηση με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος του Ιντέγε Μπράουν ενημέρωσε πως η πρόταση που υπέβαλε ο Άρης στον παίκτη γίνεται δεκτή και ο Ιντέγε αναμένεται πλέον στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους κίτρινους. Όπως έγινε γνωστό, η πλευρά του Άρη αναγκάστηκε να ανεβάσει την προσφορά της στις 550.000 το χρόνο, ποσό το οποίο θα αυξηθεί από τα μπόνους επίτευξης στόχων που θα περιλαμβάνονται στη συμφωνία.

Σύμφωνα με το σχεδιαμό του Άρη, η ομάδα χρειάζεται και θα αποκτήσει ένα εξτρέμ και έναν σέντερ μπακ πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]