23 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

TV-Επιλογές

Διαβάστε επίσης

Σάββατο, 11 Μάιος 2019 21:00

Άνοιξη 2019: 5 Χρωματικές Τάσεις για να Ανανεώσετε το Σπίτι σας

Η άνοιξη άρχισε δειλά-δειλά να κάνει την εμφάνισή της και σίγουρα κάποιοι από εσάς θα σκέφτεστε πως θα θέλατε μια ανανέωση για το σπίτι σας. 

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να νιώσετε ότι κάνετε μια αλλαγή, είναι να βάψετε τους τοίχους σας. Εμείς σας παρουσιάζομαι τα χρώματα που αναμένεται να κάνουν θραύση την άνοιξη του 2019!

Ροζ Το ροζ περιμένουμε να το δούμε σε πολλά σπίτια την άνοιξη του 2019. Αν είστε οπαδοί του ροζ χρώματος, βάψτε το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό ή ακόμα και το μπάνιο σας με ένα παστέλ ροζ. Είναι θηλυκό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα πνευματώδες. Αν το βρίσκετε πολύ κοριτσίστικο και νεανικό, μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια πιο «θαμπή» απόχρωση για μια πιο ενήλικη εκδοχή. Για μεγάλη αντίθεση, συνδυάστε το με φυτά εσωτερικού χώρου.

Κοραλί Μια άλλη απάντηση στα παστέλ χρώματα είναι το κοραλί. Το κοραλί υπήρξε υποτιμημένο χρώμα στο παρελθόν, αλλά ευτυχώς όχι πια, καθώς έρχεται να μπει στα σπίτια φέρνοντας μαζί του μια ιδιαίτερα ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Έχει προσωπικότητα και πρέπει να βρείτε την ιδανική ισορροπία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χώρου. Διαλέξτε μια χρωματική παλέτα με αρκετές ουδέτερες αποχρώσεις για να μην «φορτώσετε» πολύ τον χώρο ή χρησιμοποιήστε το για να βάψετε έναν μόνο τοίχο για να δώσετε μια ανανεωτική νότα στον χώρο.

Σμαραγδί Η έκπληξη της άνοιξης είναι το σμαραγδί. Η πολύ ζωντανή αυτή απόχρωση του πράσινου είναι σίγουρο πως μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας. Κάποτε υπήρξε ο πολύτιμος λίθος της Κλεοπάτρας, σήμερα πάντως, το σμαραγδί έχει μπει στα μοντέρνα σπίτια και είναι το ιδανικό χρώμα αν θέλετε να προσθέσετε πολυτέλεια στο καθιστικό σας.

Χρυσό Η τεράστια τάση των χρυσών αποχρώσεων συνεχίζεται και θα την δείτε σε πάρα πολλά  σπίτια. Το χρυσό χρώμα ήταν πάντα το σύμβολο της πολυτέλειας, του πλούτου και της επιτυχίας. Αν το διαχειριστείτε σωστά, το χρυσό μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο και παράλληλα να δώσει την αίσθηση του «άχρονου» και του «κομψού». Το στοίχημα είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση, τον σωστό χώρο και να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς.

Μπλε Τα μπλε είναι η άλλη μεγάλη τάση του 2019, με έμφαση στις πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις του που έχουν κάτι από μπλε-πράσινο ή μπλε-γκρι. Κάτω από το σωστό φυσικό φως, μπορείτε να πετύχετε μοναδικά χρώματα που πραγματικά θα ανανεώσουν τον χώρο σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε και τις έντονες αποχρώσεις του μπλε και επιλέξτε διακοσμητικά αντικείμενα με την ίδια χρωματική βάση για ισορροπία στον χώρο σας!

 

 

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr