23 Ιούλιος 2019

RSS Facebook Twitter

TV-Επιλογές

Διαβάστε επίσης

Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 22:30

Νικητής του 51ου Ράλι ΔΕΘ ο Σωκράτης Τσολακίδης

Μετά από 242,83 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 63,23 χιλιόμετρα ήταν ειδικές διαδρομές ολοκληρώθηκε το 51ο επετειακό ράλι ΔΕΘ. 

Νικητής μετά από συναρπαστικές μάχες αναδείχθηκε ο Σωκράτης Τσολακίδης και ο Χάρης Δήμου. Μετά το τέλος και της 4ης ειδικής διαδρομής της Παλαιοχώρας ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής στέφθηκε για άλλη μια φορά νικητής, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, ενώ για άλλη μια φορά το Skoda Fabia R5 αναδείχθηκε ως το πλέον αξιόπιστο αγωνιστικό.

Στη δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας βρέθηκε ο Αναπολιτιάκης Γιώργος μαζί με τον συνοδηγό Τσιούκα Αθανάσιο οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo X, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Καπράνος Νίκος μαζί με τον Καπράνο Δημήτρη επίσης με Mitsubishi Lancer Evo X.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε πραγματοποιηθεί (20:30) η πανηγυρική εκκίνηση με τον Σωκράτη Τσολακίδη να λαμβάνει την σημαία εκκίνησης από τον εκπρόσωπο του Περιφεριάρχη Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο μεταφορών Ηλία Πάλλα. 'Αλλωστε για πρώτη φορά φέτος ο αγώνας αγωνιστικά περιορίστηκε σε μόλις μία ημέρα από τις δύο που ήταν τις προηγούμενες χρονιές.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Γεωργία - Ελλάδα 85-86 Ατρόμητος - Λαμία 1-0 »