22 Φεβρουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

TV-Επιλογές

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 06:56

Πόσο ακόμη θα αργήσουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

Στασιμότητα παρατηρείται στο μέτωπο των μεταγγραφών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την έκκληση του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, για στοχευμένη ενίσχυση άμεσα. Στο προσκήνιο πάλι ο Τσέρτσι για την επίθεση.

Η βραδύτητα αυτή του επιτελείου το «Δικεφάλου» είναι χαρακτηριστική κάθε καλοκαιρινής μεταγγραφικής περιόδου και μάλλον θα πρέπει να μη θεωρείται κάτι το κανονικό. 

Μπορεί το πλάνο και ο σχεδιασμός να λένε ότι ανεξαρτήτως αναγκών, θα πραγματοποιούμε τις μεταγραφές στο τέλος Αυγούστου, που πετυχαίνονται οι καλύτερες συμφωνίες από άποψη διαθεσιμότητας παικτών και τιμής.

Όπως και να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δήλωσε ότι ακόμη και αν έρθει άμεσα ποδοσφαιριστής στις θέσεις που ζητάει δε θα προλάβει να είναι έτοιμος στα ματς με τη Βασιλεία, φαίνεται ότι θα δει τους παίκτες αυτούς να έρχονται μετά από τα παιχνίδια αυτά.

Δηλαδή αναλόγως με το αποτέλεσμα που θα φέρει η περσινή ομάδα σε αυτή την προκριματική φάση για το Champions League, ανάλογα και θα ενισχυθεί χωρίς βιασύνη γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και δεν έχει μόνο Ευρώπη. 

Το θολό τοπίο και οι λίγες πληροφορίες που αλιεύονται από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, κάνουν τα ρεπορτάζ να αναλώνονται ΄γυρω από τα ίδια ονόματα ως υποψήφια για μεταγραφή στην ομάδα. Τελευταία, ακούγεται και πάλι από Ιταλία η περίπτωση του επιθετικού Αλέσιο Τσέρτσι που αγωνίζονταν στη Βερόνα.

Συνήθως ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει τα ονόματα που ακούγονται στο ρεπορτάζ, όμως με τη βιασύνη που υπάρχει για ενίσχυση στο Δικέφαλο, ακόμη και η απόκτηση του Τσέρτσι θα έδινε χαρά σε μερικούς στην ομάδα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr