24 Μάιος 2019

RSS Facebook Twitter

TV-Επιλογές

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 09:24

Μυροφορίδης: «Συζητήσεις γίνονται, αλλά... »

Αρκετά «παίζει» εσχάτως το ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Μυροφορίδης στον Ηρακλή. Εκείνος, μιλώντας στον «Metropolis» άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Ηρακλή: «Ας ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση και το τι υπάρχει, γιατί τώρα δεν υπάρχει προοπτική απλά μόνο ενδιαφέρον και από εμένα αλλά και τον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Συζητήσεις γίνονται αλλά όχι επί της ουσίας».

Για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στον Ηρακλή: «Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Την πρώτη φορά που έφυγα δεν μου έφταιγε κανείς άλλος εκτός από τον μεγαλομέτοχο».

Για τις επιλογές που έχει: «Μέχρι στιγμής υπάρχει κάτι από τη Super League ενώ από τη Β Εθνική δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από την Ηρακλή για μένα. Όμως, πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη βάση για να ξέρεις που θα πατήσεις, που θα βαδίσεις».

Για το τι θα επέλεγε ανάμεσα σε μια ομάδα της Super League και τον Ηρακλή: «Πάλι θα επέλεγα Ηρακλή γιατί είναι μια ομάδα που αγαπώ και με αγαπάνε και το ξέρω και το ξέρουν».

Για τις σχέσεις του με τους Παπαιωάννου, Κατσαμπή: «Τα παιδιά έκανα έναν μεγάλο αγώνα και πέτυχαν. Πρέπει να συνεχίσουν να πετυχαίνουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχής μάχη επιβεβαίωσης. Δεν έχω κανέναν θέμα με τα παιδιά γιατί τρέχουν μια ομάδα για το καλό τους. Συζητήσεις γίνονται αλλά κουβέντα ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη. Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Φέτος εγώ νιώθω ότι υπάρχουν παράγοντες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και δεν το έχουν ή δεν τους αφήνουν να δουν την πραγματικότητα. Γιατί βλέπουν έναν προπονητή που έχει πετύχει τρεις ανόδους και έναν που δεν έχει πετύχει κάτι και τους βλέπουν το ίδιο».

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr