23 Σεπτέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018 12:10

Ιβάν: Η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας

Παρέμβαση Ιβάν Σαββίδη μετά τη χθεσινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων και πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ.  Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρει ότι η δύναμη του συλλόγου δεν φαίνεται μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγχονται τα συναισθήματα.

Όπως σημειώνει στη γραπτή δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.

Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση".

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr